Primaria începe reabilitarea și consolidarea malurilor lacului Tăbăcărie.

Au trecut mulți ani în care pe malul lacului nu s-a mai intervenit deloc pentru reperații din motive birocratice. În tot acest timp, multe persoane s-au accidentat în gropile formate, dar solicitările lor de reabilitare se loveau de un zid pentru că malul lacului nu aparținea Primăriei.
 
În momentul de față, municipalitatea a achiziționat serviciul de proiectare pentru „Reabilitare și consolidare maluri lac Tăbăcărie”, care include toate documentațiile necesare pentru implementarea proiectului. Urmează obținerea autorizației de construire, achiziția execuției lucrărilor și implementarea efectivă a proiectului.
 
Anul acesta malul lacului Tăbăcărie va intra în sfârșit în reabilitare.
36.846.871 va fi valoarea investiției pe care Primăria Constanța o va face pentru ca plimbările pe malul Lacului Tăbăcărie să nu se mai transforme într-o adevărată aventură.
 
Aceste lucrări sunt extrem de așteptate și vin în completarea proiectului de reabilitare și modernizare a parcului Tăbăcărie, care vizează revitalizarea și refacerea spațiilor verzi și reabilitarea amfiteatrului.
lt1 Primaria începe reabilitarea și consolidarea malurilor lacului Tăbăcărie.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.