Prefectul Constanței, Silviu Coșa: „Autoritățile publice trebuie să comunice”

prefect Prefectul Constanței, Silviu Coșa: „Autoritățile publice trebuie să comunice”

În sala „Remus Opreanu” a Palatului Administrativ, a avut loc a doua ședință a Colegiului Prefectural aferent anului 2024. 

În cadrul ședintei, Direcția de Sănătate Publică a județului Constanța, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Agenția pentru Protecția Mediului Constanța au prezentat bilanțurile activității desfășurate în anul 2023.

Autoritățile publice trebuie să comunice, onest, cu toți stakeholderii, fie ei cetățeni, parteneri sau organisme de coordonare și control.
Modul în care o parte din instituțiile județului și-au utilizat, în 2023, resursele pentru îndeplinirea misiunii ce le revine, au fost prezentate astăzi, în cadrul ședinței de Colegiu Prefectural” a spus prefectul Constanței, Silviu Iulian Coșa.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.