Plata parcării în orașul Constanța și stațiunea Mamaia devine mai ușoară prin scanarea codului QR

plata-parcare-cod Plata parcării în orașul Constanța și stațiunea Mamaia devine mai ușoară prin scanarea codului QR

Primăria Constanța continuă să implementeze soluții moderne de gestionare a modului în care se plătește parcarea. Constănţenii, precum şi turiştii pot plăti parcarea prin scanarea unui cod QR cu telefoanele mobile.
Codurile QR vor fi afișate pe panouri instalate în parcările publice (ZONA 0, ZONA 1 și ZONA 2) și oferă o modalitate simplă și eficientă de plată. Utilizatorii pot selecta intervale de parcare sau pot opta pentru un abonament.
În toate zonele, taxele de parcare pot fi plătite prin mesaj text, aplicația „Constansa Parking” sau online prin glisarea cardului. Alte opțiuni de plată sunt: ​​biletele de răzuire sau prin sisteme de plată cu autoservire (parchimetre).

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.