Teatrul de Vară din Mamaia, mai aproape de a deveni un spațiu sigur, modern și accesibil!

tvct%203 Teatrul de Vară din Mamaia, mai aproape de a deveni un spațiu sigur, modern și accesibil!
După numeroase demersuri, Consiliul Județean Constanța a atribuit recent contractul de servicii de proiectare (documentații avize, DTAC, DTOE, Proiect Tehnic), servicii de asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări, pentru obiectivul de investiție: „Reabilitare și Modernizare Teatru de Vară Mamaia”.
 
Licitația a atras șase oferte, iar contractul, în valoare de 13.256.049,76 lei fără TVA, a fost atribuit asocierii Almma Contractors Group SRL - Europroiect SRL. Proiectul prevede consolidarea elementelor de rezistență ale clădirilor C1 și C2, reparația scărilor de acces, amenajarea locurilor în sala de spectacol și construirea rampelor de acces pentru persoanele cu dizabilități. De asemenea, se vor izola elementele de construcție, vor fi refăcute instalațiile electrice și sanitare, se vor monta hidranți interiori și exteriori și abosut tot ceea ce este necesar pentru a transforma acest obiectiv cultural de referință într-un spațiu modern și funcțional.
 
Durata de realizare a investiției este de 21 de luni, din care trei luni proiectarea și 18 luni execuția.
tvct%201 Teatrul de Vară din Mamaia, mai aproape de a deveni un spațiu sigur, modern și accesibil!
 

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.