Stația de deșeuri de la Tortoman va deservi peste 30 de localități din zona de vest a județului Constanța

statie-deseuri-tortoman Stația de deșeuri de la Tortoman va deservi peste 30 de localități din zona de vest a județului Constanța

Procedura de atribuire a contractului de delegare prin concesiune pentru serviciul de salubrizare în județul Constanța – Lot 2 a fost finalizată cu succes! 
Asocierea IRIDEX GROUP SALUBRIZARE SRL – IRIDEX GROUP SRL a preluat oficial responsabilitatea pentru gestionarea bunurilor imobile “Depozit conform de deșeuri Tortoman, Stație de sortare deșeuri reciclabile Tortoman și Stație TMB Tortoman”.
Valoarea contractului pentru anul curent se ridică la aproximativ 7 milioane de lei, iar prin semnarea acestuia operatorul își ia angajamentul de a presta servicii la cele mai înalte standarde și la prețuri corecte.
"Ne-am propus să creăm un mediu curat și sănătos pentru toți locuitorii, iar acest parteneriat reprezintă un pas important în atingerea acestui obiectiv. Stația va deservi peste 30 de localități din zona de vest a județului Constanța, contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor printr-un management eficient al deșeurilor,” a declarat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.