Peste 15.000 de participanţi în a doua zi a festivalului Massif. Inna a făcut senzaţie

a005103cf8 Peste 15.000 de participanţi în a doua zi a festivalului Massif. Inna a făcut senzaţie

Potrivit organizatorilor, pentru Inna, experienţa Massif a fost o premieră: a fost pentru prima dată când a avut o apariţie live pe timpul zilei.

Fanii artistei au dansat la fiecare hit, atmosfera a fost atât de frumoasă încât Inna a inclus în show-ul ei o piesă cerută de miile de fani aflaţi la mainstage.

„Nu aveam inclus în lista de piese pentru festivalul Massif single-ul <Tu şi Eu>, dar a fost momentul acela în care toată lumea cânta şi asta m-a convins. A fost o experinţă extraordinară pentru mine”, a declarat Inna.

Un alt artist român care a generat euforie maximă în rândul fanilor a fost Killa Fonic. Toata lumea aflată la mainstage a cântat fiecare vers al fiecărei piese din show-ul live.

Duo-ul Kadebostany a completat lista artiştilor live din cea de-a doua zi a festivalului cu un show impecabil, în care fanii au regăsit succesele celor doi artişti elveţieni, dar şi piese noi. Atmosfera de la mainstage a trecut la nivelul următor odată cu DJ set-ul olandezului Quintino, unul dintre headlinerii internaţionali din line up-ul primei ediţii a festivalului. Cei doi membri ai proiectului Dirty Nano au avut o invitată surpriză. Giulia a urcat pe mainstage şi a interpetat live cea mai nouă colaborare cu Dirty Nano, „Fumez Amintiri”.

Alex Super Beats, HVNDS, Adrian Şaguna b2b Mike Kross au completat line-up-ul de la mainstage.

Scenele G.O.A.T. (Greatest Of All Time) şi Retro Fantesia au fost locul preferat al amatorilor de pop, disco, R&B, folclor experimental, trap, garage. Damian Drăghici şi Orchestra Damian & Brothers, Andreea Esca şi Otravă, The Hollygood Gang şi David Ciente au făcut show-uri extraordinare care au umplut până la refuz cortul G.O.A.T. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la Retro Fantesia unde DJ-i români au readus pe scenă cele mai cunoscute piese din anii ‘80, ‘90 şi începutul anilor 2000.

Oamenii s-au distrat şi la cele 3 apres-ski-uri partenere festivalului.

Duminică, în ultima zi a festivalului pe scena principală vor veni MORTEN, Ian, Deliric x Silent Strike, Oscar alături de alţi artişti şi DJ români şi internaţionali.

Sursa stire:

https://www.mediafax.ro/cultura-media/peste-15-000-de-participanti-in-a-doua-zi-a-festivalului-massif-inna-a-facut-senzatie-21664393

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.