O vedetă din lumea muzicală a început serviciul militar obligatoriu

7f1387d849 O vedetă din lumea muzicală a început serviciul militar obligatoriu

Vedeta a început marţi serviciul militar obligatoriu. J-Hope, membru al trupei de băieţi BTS, nominalizată la Grammy, este al doilea component al grupului care ajunge în armată. Jin a fost înrolat în luna decembrie a anului trecut.

„Mă voi întoarce mai târziu", a anunţat cântăreţul pe numele său real Jung Ho-seok luni, într-o postare pe platforma Weverse. Mesajul a fost însoţit de o fotografie a cântăreţului cu capul ras. Cel puţin 10.000 de comentarii din partea fanilor au fost înregistrate pe platformă.

Toţi bărbaţii cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani din Coreea de Sud trebuie să servească în armată timp de 18 până la 21 de luni.

Înrolarea membrilor BTS a fost dezbătută şi de politicienii. Unii au cerut ca membrii grupului să fie scutiţi de această obligaţie, dar cântăreţii au anunţat că intenţionează să-şi finalizeze serviciul militar până în 2025.

Sursa stire:

https://www.mediafax.ro/cultura-media/o-vedeta-din-lumea-muzicala-a-inceput-serviciul-militar-obligatoriu-21806262

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.