Divorţ între Tucker Carlson şi Fox News

d41632b443 Divorţ între Tucker Carlson şi Fox News

Furtună la Fox News şi la CNN, cele două reţele de televiziune care au cea mai mare influenţă asupra politicii americane.

Dacă în cazul reţelei din Atlanta, demiterea lui Don Lemon este un episod clar şi aşteptat (gazda ultraliberală a CNN era de mult în vizorul noilor proprietari, care vor să aducă reţeaua în alte poziţii), ieşirea de pe scenă a lui Tucker Carlson, cea mai populară gazdă a reţelei de dreapta americană, considerat chiar un posibil candidat la Casa Albă, este un fulger din senin.

Totul s-a produs dntr-o dată, pentru că vineri seara Tucker şi-a întâmpinat publicul cu un „ne vedem luni” zâmbitor. Asta după ce Fox şi-a recunoscut vinovăţia şi a plătit despăgubiri de 787 milioane de dolari.

Mai mult, credibilitatea lui Tucker Carlson a fost compromisă de apariţia unor mesaje interne.

În comunicatul de presă cu care Fox anunţă divorţul, îi mulţumeşte lui Carlson, dar nu sunt explicate motivele pauzei.

Sursa stire:

https://www.mediafax.ro/cultura-media/divort-intre-tucker-carlson-si-fox-news-21825315

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.