Exemplar rar de Renault 12 Sinpar, fabricat în 1974, în verificări la RAR Vrancea

608287bf70 Exemplar rar de Renault 12 Sinpar, fabricat în 1974, în verificări la RAR Vrancea

Potrivit reprezentanţilor RAR, versiunea berlină a Renault 12 Sinpar a fost produsă într-un număr limitat.

„De la distanţă ar putea fi confundat uşor cu o Dacia 1300, dar maneta suplimentară de lângă schimbătorul de viteze şi inscripţia <4x4> spulberă iluzia optică: în fotografii este un Renault 12 Sinpar, fabricat în 1974. Dacă versiunea break a avut rezultate notabile în Raliul Côte d’Ivoire – Côte d’Azur, versiunea berlină a fost extrem de puţin cunoscută şi fabricată într-un număr limitat, iar unul dintre exemplare a fost cumpărat din Elveţia de un român şi adus la RAR Vrancea pentru eliberarea CIV”, arată reprezentanţii Registrului Auto Român.

Conform acestora, vânzătorul susţine că automomobilul nu a mai fost folosit de aproape 40 de ani, dar îşi aminteşte că vecinii săi se mirau cum poate urca dealurile din localitate fără probleme, fără a şti ce se află sub caroseria maşinii.

Sursa stire:

https://www.mediafax.ro/cultura-media/exemplar-rar-de-renault-12-sinpar-fabricat-in-1974-in-verificari-la-rar-vrancea-21834363

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.