"Nu veţi mai auzi niciodată de mine". Russell Crowe se gândeşte să se retragă din actorie

3df104a088 "Nu veţi mai auzi niciodată de mine". Russell Crowe se gândeşte să se retragă din actorie

Starul născut în Noua Zeelandă şi-a petrecut ultimele patru decenii ca actor activ, dar acum, când se apropie de 60 de ani, se întreabă dacă nu cumva este timpul pentru următorul capitol din viaţa sa, relatează Variety.

"Stai în faţa oglinzii şi te întrebi: <Cine naiba e ăsta?>", a spus recent despre îmbătrânire, în timp ce se afla la Festivalul de Film Karlovy Vary din Republica Cehă: "Sunt în acea perioadă acum".

Actorul l-a folosit pe regizorul hollywoodian Ridley Scott, în vârstă de 85 de ani, ca exemplu de îmbătrânire în această meserie, continuând să lucreze la proiecte importante.

"Îl voi lua ca model pe Ridley Scott: el încă descoperă lucruri noi în munca sa. Sau mă voi opri şi nu veţi mai auzi niciodată de mine", a spus el. "Nu m-am hotărât încă ce va fi. Sunt două alegeri foarte valabile".

Scott a regizat Gladiatorul, care a câştigat premiul pentru cel mai bun film în 2001, precum şi pentru cel mai bun actor pentru Crowe.

În prezent, Scott lucrează la continuarea filmului şi nu intenţionează să se retragă curând.

El are 20 de proiecte în pregătire, potrivit IMDB, iar Crowe are, de asemenea, opt filme în lucru.

Deşi niciunul dintre aceste filme nu include continuarea Gladiatorul - personajul protagonist al lui Crowe moare în original - el nu se îndoieşte că filmul va fi spectaculos cu Scott din nou la cârmă.

"Nu pot să mă gândesc la acest film altfel decât spectaculos", a spus Crowe.

Sursa stire:

https://www.mediafax.ro/cultura-media/nu-veti-mai-auzi-niciodata-de-mine-russell-crowe-se-gandeste-sa-se-retraga-din-actorie-21987356

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.