3.500 de artişti participă între 27 august şi 24 septembrie la Festivalul George Enescu

fcb3fe0402 3.500 de artişti participă între 27 august şi 24 septembrie la Festivalul George Enescu

Potrivit acesteia, orchestre de renume mondial, dirijori şi solişti premiaţi vor urca pe scenele din Bucureşti, la Sala Palatului, Ateneul Român, Sala Radio, Sala Auditorium şi Teatrul Odeon pe parcursul a 29 de zile de festival.

„Aştept cu entuziasm să asist la concertele programate de maestrul Cristian Măcelaru, Director Artistic al Festivalului şi de neobosita echipă Artexim. Sunt convinsă că această nouă ediţie va continua drumul început de la primul concert al Festivalului Enescu, susţinut în 1958”, a scris pe Facebook Raluca Turcan.

Ea anunţă că la Bucureşti vor putea fi văzuţi artişti precum maestrul Zubin Mehta, preşedinte de Onoare al Festivalului, Sir Simon Rattle, Yuja Wang, David Grimal sau Gautier Capuçon.

„Festivalul Enescu este un proiect strategic pentru România, un brand de ţară, motiv pentru care l-am sprijinit cu toate resursele disponibile încă din primele zile ale mandatului meu la Ministerul Culturii”, arată Raluca Turcan.

Sursa stire:

https://www.mediafax.ro/cultura-media/3-500-de-artisti-participa-intre-27-august-si-24-septembrie-la-festivalul-george-enescu-22087047

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.