Digital Marketing Forum 2024, cel mai așteptat eveniment de promovare online din România! 

Participă la Digital Marketing Forum și descoperă soluțiile care te vor ajuta să îți definești strategia de promovare online pentru 2024.

Vino pe 25 si 26 aprilie la Hotel JW Marriott din București, alături de profesioniști din mari companii și experți recunoscuti din agenții de top, pentru a afla cele mai noi tendințe în digital marketing.

Cele mai noi oportunități în marketing digital, instrumente utile și bune practici pentru strategii de promovare care dau rezultate sunt aduse pe scena Digital Marketing Forum 2024. 

Reprezentanții Digital Marketing Forum te invită pe 25 si 26 aprilie la patru evenimente pline de soluții practice, idei noi și abordari creative pentru planuri de promovare care dau rezultate.

Afla care sunt ultimele tendințe și învață de la specialiști recunoscuti pe piata cum poti inova strategiile, folosind cele mai eficiente tactici. 

Asigura-ți locul chiar acum și nu rata întalnirea de la Hotel JW Marriott!  www.digitalforum.ro 

Digital%20Marketing%20Forum2 Digital Marketing Forum 2024, cel mai așteptat eveniment de promovare online din România! 

 

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.