CCINA și JCI vor dezvolta proiecte comune pentru susținerea tinerilor lideri

428202855_1023655129207502_3235005804055803073_n CCINA și JCI vor dezvolta proiecte comune pentru susținerea tinerilor lideri
La Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța a avut loc o întâlnirea dintre conducerea CCINA și delegația Junior Chamber International (JCI).
Din echipa oaspeților au făcut parte: Presedintele JCI - Kaveen Kumar Kumaravel, Deputy President JCI Romania - Iacob Filip, Local President JCI Constanta Elena Dumitru, Oana Radu - Growth & Development Director for Europe.
Presedintele JCI a fost însoțit de 3 membri care au aplicat pentru programul de Shadowing, iar Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM (Patronatul Femeilor de Afaceri din IMM) a fost reprezentat de Ioana Ioniță.
Scopul principal al întâlnirii a fost de cunoaștere, de identificare a posibilităților de colaborare și dezvoltarea unor proiecte comune ale cele două instituții pentru susținerea tinerilor lideri și antreprenori.
 

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.