Mindcraft Academy ajunge și la Constanța. Programul le va oferi studenților contexte de învățare pentru a-și descoperi pasiunea, dezvolta competențele și alege o carieră

monitoriza1re Mindcraft Academy ajunge și la Constanța. Programul le va oferi studenților contexte de învățare pentru a-și descoperi pasiunea, dezvolta competențele și alege o carieră

Alegerea unei cariere reprezintă deseori o provocare pentru studenți, iar presiunea de a alege un domeniu de studiu, adesea sugerat de familie sau societate, poate duce la situații în care competențele și pasiunile individuale nu sunt luate în considerare. 

În acest context, BRD, ca partener fondator, a lansat programul Mindcraft Academy, desfășurat împreună cu Școala de Valori, în calitate de partener educațional. Programul le va oferi studenților contexte de învățare pentru a-și descoperi pasiunea, dezvolta competențele și alege o carieră, fără a neglija întrebările care îi preocupă.

Începând din noiembrie 2023 și până în mai 2024, peste 1.200 de studenți care studiază în Iași, Cluj-Napoca și Constanța vor avea acces în program prin intermediul a 3 evenimente „Meet&greet Mindcraft Academy”, 8 ateliere educaționale, 9 webinarii live și 3 evenimente „Mindcraft Academy community meeting”. Programul creează contexte de învățare prin care studenții vor putea relaționa cu profesioniști din domenii relevante pentru ei. Mindcraft Academy vizează dezvoltarea competențelor secolului XXI în rândul studenților, oferindu-le resurse, know-how și experiențe pentru creșterea personală și profesională.

Studenții din Constanța sunt așteptați la Works Lounge Constanța din cadrul programului Mindcraft Academy. Atelierele vor avea lor pe 16-17 martie, la Universitatea Ovidius. Atelierele educaționale denumite „Works lounge” vor aborda subiecte de interes pentru studenți, precum „Folosirea tehnologiei ca tool de dezvoltare în carieră”, „Antreprenor sau angajat?”, „Cât de pregătiți suntem pentru Inteligența Artificială?” sau „Ce înseamnă un job în banking?”.

Pentru a participa la ateliere este necesar ca studenții să se înscrie în program, aici.

 

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.