Agenți imobiliari de top au învățat tehnici de vanzare după un model consacrat în SUA

apair1 Agenți imobiliari de top au învățat tehnici de vanzare după un model consacrat în SUA

În acest weekend, APAIR® a organizat două cursuri importante care oferă o nouă perspectivă carierei de agent imobiliar: „Ce este și cum aplici CODUL ETIC în afacerea ta” și „Prezentarea Serviciilor și Negocierea Tranzacției”.

David Grigorescu s-a ocupat de etapa delicată în care tu, agentul imobiliar, îți „vinzi serviciile” în reprezentare exclusivă către proprietar. După ce înregistrezi acest succes și ai o nouă proprietate în portofoliu, Ana-Maria Istrati a venit cu soluțiile pentru a obține cele mai bune oferte de la cumpărători și să negociezi tranzacția în condiții foarte bune.

Toate informațiile prezentate de ei sunt testate și aplicate cu succes în practica lor de zi cu zi, fiecare dintre ei având un portofoliu tranzactionat de sute de proprietăți vândute cu rezultate remarcabile obținute clienților lor, care îi recomandă cu încredere. 

„Succesul colaborării dintre agentul imobiliar și proprietar se setează încă de la primele discuții. În această etapă, agentul imobiliar își vinde serviciile și se asigură că pune în lumina corectă informațiile despre beneficiile pe care le aduce această colaborare”, a declarat, David Grigorescu, președinte APAIR

„Este important să vinzi rapid și la un preț mare proprietățile, dar reușești să te asiguri de fiecare dată că proprietarul este mulțumit de prețul și condițiile pe care i le-ai obținut, ca să te recomande și să îți crești business-ul mai ușor? Succesul negocierii ține de tine, agentul imobiliar - iar această abilitate poate fi exersată, îmbunătățită și dusă la nivel de măiestrie”, a declarat,  Ana-Maria Istrati, trainer APAIR  

apair16 Agenți imobiliari de top au învățat tehnici de vanzare după un model consacrat în SUA

Scurt istoric al APAIR

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România(APAIR) a fost înființata în anul 2009, dupa modelul Național Association of REALTORS®, cea mai mare asociație profesională din Statele Unite ale Americii.

APAIR este recunoscută ca fiind lider în dezvoltarea de standarde profesionale privind desfasurarea unei activitați imobiliare eficiente, profitabile și etice. APAIR promovează ca metoda de lucru reprezentarea exclusivă și se ghidează după principii precum loialitate totală fața de client; cooperarea cu ceilalti agenți imobiliari membri și transparență totala în tranzacția imobiliară.

APAIR contribuie la dezvoltarea industriei imobiliare și are un  program educațional  inovativ binedefinit,  oferind cadrul pentru dezvoltarea profesională a agentilor imobiliari, pentru cercetare și schimb de informații între membrii sai și public, cu scopul de a proteja dreptul de proprietate imobiliară în interesul publicului din România.

Reprezentanții APAIR își ghidează activitatea după principii clare și valori fundamentale:
EXCELENȚĂ - Ne străduim să atingem perfecțiunea în tot ceea ce facem, respectând cu strictețe principiile Codului Etic APAIR. Excelența este standardul nostru și direcția pe care ne îndreptăm în activitatea profesională.
RESPECT - Încurajăm o colaborare bazată pe respect în relațiile noastre interne și în interacțiunile cu publicul. Considerăm că respectul reciproc este cheia unei comunități puternice și prospere.
ÎNCREDERE - Ne bazăm pe transparență și consecvență. În APAIR, spunem ceea ce facem și facem ceea ce spunem. Construim încredere prin acțiuni consecvente și oneste, construind astfel relații solide în comunitatea noastră și cu clienții noștri.

apair2 Agenți imobiliari de top au învățat tehnici de vanzare după un model consacrat în SUA

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.