Au fost desemnați primi șase „Ambasadori Alumni Șaguniști!

saguna1 Au fost desemnați primi șase „Ambasadori Alumni Șaguniști!
Ziua Absolventului Șagunist, evenimentul traditional dedicat cinstirii absolvenților, asociat în mod simbolic Echinocțiului de Primăvară și Zilei Internaționale a Fericirii, reunește an de an alumni, profesori și studenți într-un networking destinat atât reîntâlnirii, rememorării și schimbului de experiență, cât și a împărtășirii valoroasei expertize acumulate.
 
Datina sărbătorii se îmbogățește, începând din acest an, cu un moment festiv emoționant, Gala Alumni, fericita reuniune la Alma Mater Șaguniană a abolvenților Universității ”Andrei Șaguna” fiind încoronată de premierea celor mai de succes Alumni prin decernarea Distincției „Ambasador Alumn Șagunist” însoțită de Medalia Omagială „Sfântul Mare Ierarh Andrei Șaguna”.
 
Călduroase felicitări tuturor Alumnilor Șaguniști și laureaților primei ediții a Galei: Psiholog Adrian Mavromalidi, Psiholog Yasmin Ismail, Ec. Gigică Apostol, Ec. George Vișan, Jurist Marian Iulian Dumitrache, Jurnalist Cristi Popovici.
 
„Am fost onorat să primesc distincția acordată de Universitatea Andrei Şaguna și să intru într-o galerie distinsă a Ambasadorilor Alumn Șagunist! Este meritul celor care au contribuit la educația mea, începând de la familie, educator, învățător, profesori, profesori universitari şi chiar şefi! Înseamnă că tot ce au sădit ei de-a lungul vieții mele, astăzi a fost recompensat! Le mulțumesc tuturor în egală măsură pentru contribuția pe care au avut-o în viața, educația şi cariera mea” a scris pe pagina sa de Facebook, George Gabriel Vișan.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.