RotaKids Cetatea Tomis Constanța. „Împreună vom continua să aducem schimbări pozitive în viața celor din jur”

rotaki21 RotaKids Cetatea Tomis Constanța. „Împreună vom continua să aducem schimbări pozitive în viața celor din jur”
Astăzi a avut loc evenimentul de cartare a noului club RotaKids Cetatea Tomis Constanța, având onoarea să aibă ca nași pe membrii din Rotakids - Rotary Club Pitești. Această inițiativă marchează un pas important în promovarea valorilor Rotary și a importanței educației încă de la vârste fragede.
 
Evenimentul a adus împreună membrii comunității, toți uniți în dorința de a investi în viitorul nostru comun prin educarea și implicarea copiilor și tinerilor.
 
Rotary este recunoscut pentru angajamentul său în serviciul comunitar și promovarea valorilor precum etica, prietenia și dezvoltarea personală. Prin extinderea familiei noastre cu noul club Rotakids, ne propunem să cultivăm aceste valori în rândul celor mai tineri membri ai comunității noastre.
 
La eveniment a fost prezent și Ovidiu Constantin Bunget, Guvernator al districtului Rotary 2241 – România și Republica Moldova, reprezentanți ai Clubul Rotary Cetatea Tomis și ai Club Rotary Pitești.
rotaki1 RotaKids Cetatea Tomis Constanța. „Împreună vom continua să aducem schimbări pozitive în viața celor din jur”
 

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.