Peste 300 de olimpici din București au fost premiați la Gala Lumina

In data de 7 noiembrie 2022, la Opera, a avut loc festivitatea de premiere a peste 300 de olimpici pentru rezultatele deosebite obținute în anul școlar 2021 – 2022, in cadrul Galei Lumina.

În cadrul Galei, tinerii au primit premii pentru educație, cultură, sport, implicare socială.

Au fost oferite și câteva distincții speciale. Printre premianți s-au numarat și elevii Liceului Internațional de Informatică din București, care au luat premiul special pentru construirea unui satelit care ar urma să fie lansat în spațiu anul viitor. 

Echipa de liceeni urmeaza să monteze satelitul creat chiar pe racheta lui Elon Musk, programata să decoleze în luna Mai a anului viitor.

 

Peste 300 de olimpici din Bucuresti au fost premiati la Gala Lumina  Peste 300 de olimpici din București au fost premiați la Gala Lumina

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.