Shakira, despre melodiile dedicate lui Pique: Cântecele mele, cea mai bună terapie, mai eficiente decât o şedinţă la psiholog

6393444bbe Shakira, despre melodiile dedicate lui Pique: Cântecele mele, cea mai bună terapie, mai eficiente decât o şedinţă la psiholog

„BZRP Music Session #53” a ajuns în vârful topurilor. Este a treia melodie pe care o „dedică” despărţirii de Gerard Pique, după ”Te felicito” şi „Monotonia”.

„Cântecele mele sunt cea mai bună terapie, sunt mai eficiente decât o şedinţă la psiholog sau la psihanalist”, a spus Shakira pentru televiziunea mexicană.

Înregistrarea, în ianuarie, a „BZRP #53” a fost „o răbufnire”, a spus artista: „Am intrat în studio cu o stare de spirit şi am ieşit cu (…) a fost o răbufnire grozavă, necesară pentru vindecarea mea, pentru procesul meu de recuperare”.

„Nu cred că aş fi acolo unde sunt astăzi fără această melodie, fără capacitatea de a mă exprima, de a reflecta asupra durerii ”, a adăugat Shakira.

Potrivit acesteia, fiul ei, Milan, în vârstă de 10 ani, i-a sugerat să înregistreze cu producătorul argentinian Bizarrap: „Mi-a spus că trebuie să fac ceva cu Bizarrap, el este zeul argentinian”, relatează Le Figaro.

Shakira şi fostul fotbalist în vârstă de 36 de ani şi-au anunţat despărţirea în iunie, după mai bine de un deceniu de convieţuire în care au avut doi copii, Milan şi Sasha (opt ani).

Sursa stire:

https://www.mediafax.ro/life-inedit/shakira-despre-melodiile-dedicate-lui-pique-cantecele-mele-cea-mai-buna-terapie-mai-eficiente-decat-o-sedinta-la-psiholog-21655749

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.