Motor de barcă urmărit de autorităţile din Suedia, găsit în Delta Dunării

72188f62d7 Motor de barcă urmărit de autorităţile din Suedia, găsit în Delta Dunării

Potrivit Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii din cadrul ARBDD au verificat miercuri în zona lacului Solomon (Dunăvăţul de Jos) o ambarcaţiune care aparţine un cetăţean român în vârstă de 49 de ani.

În urma controlului, s-a stabilit faptul că ambarcaţiunea era propulsată de un motor Yamaha, de 50cp, bun semnalat în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare de către autorităţile din Suedia.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că nu avea cunoştinţă despre situaţia juridică a bunului şi despre faptul că este căutat de către autorităţile din Suedia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar motorul a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

Sursa stire:

https://www.mediafax.ro/social/motor-de-barca-urmarit-de-autoritatile-din-suedia-gasit-in-delta-dunarii-21746439

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.