Se oprește apa în loc. Țepeș Vodă, miercuri – 26 aprilie 2023!

Miercuri – 26 aprilie 2023, în localitatea Țepeș Vodă din județul Constanța, echipele RAJA vor executa lucrări periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile, în intervalul orar 08.00 – 16.00. Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitate,

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această oprire să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.