CONSTANȚA: Bărbat prins cu droguri de mare risc la un festival de muzică electronică

edb422e439 CONSTANȚA: Bărbat prins cu droguri de mare risc la un festival de muzică electronică

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanţa, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată.

Din cercetări a reieșit că bănuitul ar fi deținut droguri de risc și mare risc (3-CMC, ketamină, cannabis și ecstasy), în scopul comercializării în cadrul unui festival care se desfăşoară în staţiunea Mamaia, judeţul Constanța.

Persoana bănuită a fost depistată deținând substanțele asupra sa, la un punct de acces în zona de desfășurare a festivalului. Alte cantități de droguri de risc și mare risc au fost identificate în spațiul închiriat de către bănuit pentru perioada festivalului, informează IPJ Constanța.

Redactor – Daniel Țăndăreanu

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/05/02/constanta-barbat-prins-cu-droguri-de-mare-risc-la-un-festival-de-muzica-electronica/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.