Irina Begu și Maria Sakkari se întâlnesc marți seară pentru un loc în semifinalele turneului de la Madrid

irina-begu-optimi-la-RG1 Irina Begu și Maria Sakkari se întâlnesc marți seară pentru un loc în semifinalele turneului de la Madrid

Irina Begu (32 de ani, locul 35 WTA) și Maria Sakkari (Grecia, 27 de ani, 9 WTA) se întâlnesc marți seară, în sferturile de finală ale turneului pe zgură de la Madrid.

Competiția este dotată cu premii totale de 7.705.780 de euro.

Meciul Irina Begu – Maria Sakkari este programat marți, de la ora 21 și va fi în direct la Digi Sport 2.

Irina Begu s-a calificat în „sferturi” la Madrid, după victoria în fața rusoaicei Liudmila Samsonova (24 de ani, 18 WTA), scor 6-4, 6-4.

Maria Sakkari le-a învins la Madrid pe Arantxa Rus (6-4, 6-4), Rebeka Masarova (3-6, 6-3, 6-3) și Paula Badosa (6-4, 6-4).

Cătălin Donose

Foto – Arhivă

 

 

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/05/02/irina-begu-si-maria-sakkari-se-intalnesc-marti-seara-pentru-un-loc-in-semifinalele-turneului-de-la-madrid/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.