Fără apă caldă, din cauza lucrărilor la rețeaua de termoficare din Constanța

503794dae8 Fără apă caldă, din cauza lucrărilor la rețeaua de termoficare din Constanța

Având în vedere contractul „Execuție lucrări reparații rețele transport și distribuție energie termică’’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe str. Ștefan cel Mare – informează Societatea TERMOFICARE CONSTANȚA.

Pentru realizarea acestor lucrări se oprește furnizarea apei calde de consum la  PT 40, începând din dimineața zilei de 04.05.2023.

Totodată, având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1’’, se  impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe racord PT.

Pentru realizarea acestor lucrări nu va putea furniza apă caldă în PT 76, de pe str. Baba Novac, începând din această dimineață.

Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, aveți la dispoziție harta cu amplasarea punctelor termice din municipiul Constanța.

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/05/04/fara-apa-calda-din-cauza-lucrarilor-la-reteaua-de-termoficare-din-constanta/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.