Trenul prezidenţial, la Constanţa. Care este motivul

088c5ab630 Trenul prezidenţial, la Constanţa. Care este motivul

Trenul prezidenţial a fost pus astăzi în circulaţie, pe ruta Bucureşti-Constanţa. Garnitura specială a adus în oraşul de la malul mării mai mulţi oficiali ai Comisiei Europene care vor participa, mâine, la Primul Comitet de Monitorizare a Programului de Transport, ce va avea loc la un hotel din staţiunea Mamaia şi la care va fi prezent şi ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. 

În vagoanele sale, alături de mai mulţi oficiali europeni, s-a aflat şi Daniel Georgescu, directorul Administraţiei Canalelor Navigabile.

„S-au făcut câteva opriri, au vrut vadă exact câteva lucrări care s-au executat din Ministerul Transporturilor – vorbim de podul de peste Dunăre, de la Cernavodă, autostradă, zona de autostradă, reabilitarea liniilor fratedin zona Palas și ecluza de la Cernavodă“, a declarat Georgescu. 

Înainte de sosirea trenului prezidenţial, circulația a fost oprită pe bulevardul Ferdinand, la intersecția cu strada Theodor Burada, pe sensul de mers spre clădirea Gării. De asemenea, autobuzele de pe linia 100M au fost direcționate de polițiști către vechea stație de troleibuze de la Gară.

Redactor: Adrian Băncilă / Editor online: Alina Enache / Foto: Adrian Băncilă

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/05/03/trenul-prezidential-la-constanta-care-este-motivul/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.