Fotbalistele de la Farul Constanța au promovat în prima ligă

a9397980b7 Fotbalistele de la Farul Constanța au promovat în prima ligă

Echipa de fotbal feminin de la Farul Constanța a promovat matematic în Liga 1 cu două etape rămase până la finalul sezonului.

În etapa a 16-a a Ligii a 2-a, Farul a învins, în deplasare, scor 7-2, pe principala contracandidată, Liceenii Topolog.

Pentru Farul au marcat: Deca 20, 32, Laiu 80, 90, Rida 54, Putină 59, Petraru 1 (autogol).

„Suntem fericiți că ne putem bucura de munca depusă, de-a lungul unui an și ne-am îndeplinit obiectivul încă de la prima participare. Felicitări fetelor pentru seriozitate, determinare si constanță în tot acest sezon în care am reușit victorii pe linie în campionat” a declarat Ionuț Florea, antrenor principal.

În meciul de la Topolog, pentru Farul au evoluat (antrenori Ionuț Florea și Andreea Laiu): Năcuță (80 Voinescu) – Mar. Sandu (57 Sandu), M. Popa (80 Battista), Guțu, Mango (80 Năstase) – Covali, Deca, Istrate – Putină, Laiu, Rida (70 Iordache).

Cătălin Donose

Foto – Arhivă

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/05/08/fotbalistele-de-la-farul-constanta-au-promovat-in-prima-liga/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.