Ploaie și vreme mai rece decât normalul datei din calendar anunță meteorologii în Constanta si Tulcea

rain-5213306_960_720 Ploaie și vreme mai rece decât normalul datei din calendar anunță meteorologii în Constanta si Tulcea

Luni, valorile termice vor continua să scadă, vremea devenind rece pentru această dată. Cerul va fi noros și va ploua pe arii extinse. Vântul va fi alert, cu intensificări pe parcursul zilei, iar maximele termice vor fi cuprinse între 12 și 16 grade, cu cele mai scăzute valori în zona de coastă.

La Constanța, maximele zilei vor fi între 10 și 13 grade, iar la Tulcea nu vor depăși 11 – 12 grade.

Și marți vremea va fi răcoroasă, cu maxime cuprinse între 12 și 15 grade. Izolat, vor mai fi ploi slabe.Temperaturile minime se vor încadra între 6 și 10 grade.

 

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/05/08/ploaie-si-vreme-mai-rece-decat-normalul-datei-din-calendar-anunta-meteorologii-in-dobrogea/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.