Constanța: Avarie la intersecția bd. Mamaia cu str. Maior Șofran!

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, de la intersecția bd. Mamaia cu str. Maior Șofran din municipiul Constanța, echipele RAJA  sistează furnizarea apei potabile, astăzi – 08 mai 2023, în intervalul orar 15.00 – 19.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de bd. Mamaia – str. Pescarilor – str. Unirii – bd. Mamaia și Centrul de dializă Fresenius.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.