TULCEA: ,,CUPA Delta Spinning Junior”, concurs de pescuit pentru cei mici, pe 1 iunie, de Ziua Copilului

f59b1a1e-3d2c-4c9e-ae32-9d8f080d4441 TULCEA: ,,CUPA Delta Spinning Junior”, concurs de pescuit pentru cei mici, pe 1 iunie, de Ziua Copilului

Clubul Delta Spinning organizează, în colaborare cu Primăria Municipiului Tulcea, Concursul de pescuit pentru copii ,,CUPA Delta Spinning Junior”. Competiţia va avea loc pe 1 iunie, pe Lacul Ciuperca.

Delta Spinning Club oferă diplome de „pescar” tuturor participanților și asigură toate instrumentele necesare unei partide de 3 ore de pescuit, instrumente care, după concurs, vor rămâne în posesia mini-concurenților și vor putea fi folosite de către aceștia și cu alte ocazii. Setul de pescuit va conţine: undiţă, scaun, două monturi cu plută si cârlige, nadă, juvelnic, momeală (viermuși și râme).

Organizatorii anunţă că va fi făcut un punctaj în funcție de cantitatea peștilor prinși și vor fi acordate premii  pentru locurile 1, 2 și 3 din categoriile de vârstă 4-9 ani, respectiv 10-14 ani.

1.Înscrierile pentru concurs se vor face printr-un e-mail la adresa concurs@deltaspinning.ro (mailto:concurs@deltaspinning.ro) unde se vor specifica următoarele informații:

(1)Numele și prenumele copilului (copiilor),

(2)Data nașterii copilului (copiilor),

(3)Numele și prenumele părintelui sau însoțitorului,

(4)Numărul de telefon al părintelui sau însoțitorului.

NU SE PERCEPE TAXA DE PARTICIPARE!

DATA LIMITA PENTRU ÎNSCRIERI: 26.05.2023 ÎN LIMITA A 100 DE  PARTICIPANŢI.

Atentie! Părinții sau însoțitorii sunt direct responsabili pentru siguranța copiilor pe toata durata concursului!

Pentru mai multe detalii, puteţi accesa următorul link: https://www.primariatulcea.ro/noutati/concurs-de-pescuit-pentru-copii/

 

 

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/05/09/tulcea-cupa-delta-spinning-junior-concurs-de-pescuit-pentru-cei-mici-pe-1-iunie-de-ziua-copilului/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.