Ziua Internațională a Familiei, sărbătorită printr-un spectacol ”Vintage” la Cumpăna

ebe3ebe6db Ziua Internațională a Familiei, sărbătorită printr-un spectacol ”Vintage” la Cumpăna

Primăria şi Consiliul Local al Comunei Cumpăna, reprezentate legal prin persoana primarului Mariana  Gâju, au deosebita plăcere de a vă invita luni, 15 mai 2023, de la ora 17.00, în Sala Casei de Cultură din localitate, pentru a sărbători împreună ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FAMILIEI.

În cadrul evenimentului, vor fi celebrate familiile care aniversează în acest an „Nunta de aur”, dar și tinerele familii. Acestea vor primi flori, diplome şi daruri și se vor putea bucura de un spectacol deosebit.

Muzica românească interbelică are un farmec aparte, inconfundabil, care ne duce cu gândul la o viață boemă, tihnită, este o muzică romantică și potrivită pentru încărcarea bateriilor spirituale. Muzica vorbește de vremurile “de demult”,  fascinante prin eleganța pe care o exprimă, dar și în urma cărora am moștenit numeroase creații muzicale valoroase.

Spectacolul “Vintage” cuprinde un repertoriu bogat, specific perioadei interbelice, iar piesele muzicale sunt interpretate de  studenții Facultății de Arte din cadrul Universității “Ovidius” din Constanța.

Proiectul “Vintage” se constituie și într-o activitate de cercetare a repertoriului de altădată, găsirea modalităților de interpretare, precum și parcurgerea etapelor de organizare a unui spectacol. Conceptul spectacolului și direcția muzicală aparțin regretatului compozitor Dumitru Lupu – se arată în comunicatul semnat de primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

Redactor online: Adina Sîrbu

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/05/15/ziua-internationala-a-familiei-sarbatorita-printr-un-spectacol-vintage-la-cumpana/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.