La MEDGIDIA se desfășoară o nouă ediție a Săptămânii Naționale a Voluntariatului

c45194a9bc La MEDGIDIA se desfășoară o nouă ediție a Săptămânii Naționale a Voluntariatului

La Medgidia a început luni, 15 mai, o nouă ediție a Săptămânii Naționale a Voluntariatului, organizată de Primăria Municipiului Medgidia, prin Direcția de Asistență Socială.

În perioada 15 – 21 mai, au loc mai multe evenimente de promovare a implicării cetățenilor în acțiuni de ajutorare și voluntariat. Printre temele avute în vedere în cadrul acestor acțiuni se regăsesc traficul și consumul de stupefiante în școli și ajutorarea persoanelor defavorizate.

Marți, de la ora 13,00, va fi promovat voluntariatul în rândul elevilor școlilor și liceelor din municipiul Medgidia, vor fi împărțite pliante despre voluntariat cetăţenilor, însoțite de prezentări legate de importanța activităților de voluntariat și rolul voluntarului în comunitate.

Miercuri, de la ora 11,30,  la Casa de Cultură I.N. Roman, reprezentanții D.A.S. și ai Poliției, alături de Asociația ”Curcubeul Cunoașterii” vor discuta cu elevii despre traficul și consumul de droguri.

Joi, de la ora 12,30, are loc acțiunea  ”Curcubeul Prieteniei”, organizată pentru elevii din școlile din oraș de  către Asociația  ”Zâmbet și Culoare”, iar vineri,  este programată o acțiune de ajutorare a familiilor defavorizate.

Sursa: Primăria Medgidia/ Redactor online: Adina Sîrbu/ Foto: unsplash.com

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/05/15/la-medgidia-se-desfasoara-o-noua-editie-a-saptamanii-nationale-a-voluntariatului/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.