CONSTANȚA: Restricții în traficul rutier pe Bulevardul Mamaia

e301089c82 CONSTANȚA: Restricții în traficul rutier pe Bulevardul Mamaia

Echipele SC Confort Urban SRL vor interveni săptămâna aceasta pe bulevardul Mamaia la partea carosabilă cu utilaje pentru frezarea stratului de uzură şi asfaltare – anunță Primăria Constanța.

Pentru a reduce disconfortul produs de prezenţa utilajelor şi a nu se crea blocaje în trafic pe timpul zilei, lucrările se vor desfăşura noaptea, pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Pescărie şi intersecţia cu strada Zorelelor şi strada Soveja, pe sensul de mers dinspre staţiunea Mamaia spre Delfinariu.

Se va decoperta stratul de asfalt şi se va aşterne unul nou, după ce au fost reabilitate trotuarele, s-au înlocuit bordurile, au fost montate pavele moderne, s-au construit casete pentru spaţii verzi în care au fost plantaţi arbori şi a fost reconfigurat scuarul median cu spaţiu verde.

restrictii-bulevardul-mamaia-lucrari1-foto-primaria-constanta-300x134 CONSTANȚA: Restricții în traficul rutier pe Bulevardul Mamaia

Pentru bună desfăşurare a lucrărilor, circulaţia autovehiculelor va fi restricţionată parţial începând din noaptea această până sâmbătă, 19 mai 2022, în intervalul orar 21:00-05:00.

Constănţenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugaţi să NU îşi parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră şi să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări! – se arată în comunicatul Primăriei Constanța.

Redactor online: Adina Sîrbu/ Foto: Primăria Constanța

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/05/15/constanta-restrictii-in-traficul-rutier-pe-bulevardul-mamaia/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.