Se oprește apa pe mai multe străzi din mun. Onești, 18 -19 mai 2023!

Echipele RAJA vor executa lucrări de racordare a noilor conducte de alimentare cu apă la sistemul centralizat de pe Calea Scutarului din municipiul Onești.

Astfel, din noaptea de joi – 18 mai 2023, ora 22.00, până vineri – 19 mai 2023, ora 06.00, se va sista furnizarea apei potabile pe străzile: Libertății, George Bacovia, George Călinescu, Mercur, Venus, Saturn, Aurora și bd. Belvedere.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile timp operativ.

Totodată, rugăm utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

 

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.