Meci de titlu la Cumpăna între Victoria și Farul Constanța

64cdc86a68 Meci de titlu la Cumpăna între Victoria și Farul Constanța

Stadionul din Complexul Sportiv „Centenar 2018“, de la Cumpăna va găzdui joi, 18 mai, de la ora 18, meciul Victoria Cumpăna – Farul Constanța, derby-ul Campionatului județean de juniori B1 (Under-17), care va stabili campioana județului.

Evenimentul este organizat de Primăria comunei Cumpăna și Consiliul Local Cumpăna, în parteneriat cu CS Victoria Cumpăna.

În clasament, Farul e pe primul loc, urmată, la trei puncte, de Victoria Cumpăna, astfel că un succes al formației gazdă (antrenată de Cristian Mustacă) o va aduce pe primul loc, fiind avantajată de rezultatele directe cu Farul.

Intrarea la meci este liberă și, în plus, se va organiza și o tombolă, la care premiile sunt zece tricouri, zece mingi de fotbal, iar premiul special va fi un tricou personalizat cu numele lui Gheorghe Hagi.

În deschidere, se va juca meciul juniorilor mici Victoria Cumpăna – Sparta Techirghiol.

Președintele CS Victoria Cumpăna, Ion Răuță are încredere că formația gazdă va reuși o victorie și calificarea la faza zonală, chiar dacă meciul cu Farul Constanța nu se anunță deloc ușor.

Cătălin Donose

Foto – Victoria Cumpăna

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/05/17/meci-de-titlu-la-cumpana-intre-victoria-si-farul-constanta/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.