Vreme ușor instabilă, până la mijlocul săptămânii, în Dobrogea și pe litoral

48a4d833e7 Vreme ușor instabilă, până la mijlocul săptămânii, în Dobrogea și pe litoral

Astăzi, vremea va fi ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza când, pe arii restrânse, vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua, dar și asociate averselor. Temperaturile maxime, în ușoară scădere față de ziua precedentă, vor fi cuprinse între 20 și 27 de grade, iar cele minime între 12 și 16 grade.

La Constanța, cerul va fi variabil și vom avea cel mult 22 de grade, iar la Tulcea maxima anunțată de meteorologi va fi de 20 de grade.

Marți și miercuri, vremea rămâne instabilă, iar mercurul din termometre va urca, în zona continentală, până la 27 – 28 de grade.

În zona de coastă, vor fi cel mult 20 – 21 de grade, înnorări accentuate și furtuni.

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/05/22/vreme-usor-instabila-pana-la-mijlocul-saptamanii-in-dobrogea-si-pe-litoral/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.