Farul, Campioana României – meci fabulos și explozie de bucurie la Constanța, chiar de ziua orașului!

d297b8e52f Farul, Campioana României – meci fabulos și explozie de bucurie la Constanța, chiar de ziua orașului!

Farul Constanţa a câştigat titlul de Campioană a României la fotbal, după ce a învins-o pe FCSB cu 3-2, ieri seară, la Ovidiu, într-un meci contând pentru etapa a noua, penultima din Superligă.

Farul a reuşit o revenire spectaculoasă în această veritabilă finală a campionatului, după ce a fost condusă cu 2-0.

Managerul tehnic Gheorghe Hagi și-a felicitat elevii pentru că au avut puterea să revină, de la 0-2 și a declarat, după victorie, că formaţia sa a dovedit încă o dată că merită să câştige titlul de campioană a României.

Preşedintele Clubului de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Popescu, a spus, la rândul său, că formaţia pregătită de Gheorghe Hagi merita trofeul:  „Am făcut un meci senzaţional. Am revenit de la 0-2 la 3-2 contra uneia dintre cele mai bune echipe din Superligă. Este o victorie meritată, o victorie cât un sezon întreg, pentru că am condus 33 de etape acest campionat şi era păcat să nu îl ducem la bun sfârşit. Este o victorie senzaţională, jucătorii au fost incredibili în seara asta, publicul senzaţional şi cred că merităm acest trofeu„.

Autorul golului victoriei, Louis Munteanu, a declarat că, în această partidă, a marcat cel mai important gol din viaţa sa: „Este cel mai important gol din viaţa mea. Sunt fericit că am reuşit să aducem titlul la Constanţa. La cum am jucat în sezonul ăsta, trebuia să vină titlul aici!

La scorul de 2-2, atacantul Louis Munteanu a marcat golul victoriei, în minutul 86, din pasa lui Dan Sîrbu.

Prin această victorie, Farul s-a distanţat la 4 puncte de FCSB, ocupanta locului secund, şi nu mai poate fi ajunsă în clasament indiferent de rezultatele din ultima etapă a play-off-ului.

Cătălin Donose, cu declarații la finalul unei partide care a scris istorie:

Redactor online: Adina Sîrbu/ Foto: facebook FC Farul

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/05/22/farul-campioana-romaniei-meci-fabulos-si-explozie-de-bucurie-la-constanta-chiar-de-ziua-orasului/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.