A plecat de la o fermă din Negru Vodă şi nu se mai ştie nimic de el. Dacă l-aţi văzut, anunţaţi autorităţile

44b6b49779 A plecat de la o fermă din Negru Vodă şi nu se mai ştie nimic de el. Dacă l-aţi văzut, anunţaţi autorităţile

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Cernavodă au fost sesizați, ieri, cu privire la plecarea voluntară a numitului CRISTEA GELU, de 49 de ani, din comuna Modelu, județul Călărași.

Se pare că, la începutul lunii mai, bărbatul a plecat în mod voluntar, de la o fermă din comuna Mircea Vodă, județul Constanța, fără a reveni până în prezent.

„Numitul CRISTEA GELU are 1,70 m înălțime, 50 de kilograme, păr grizonat, ochi căprui. La data plecării, acesta era îmbărcat cu bluză de trening de culoare albastră, cămașă de culoare roșie cu dungi albastre și pantaloni de culoare gri. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364″, transmite IPJ Constanţa.

Redactor online: Doina Sîrbu/Foto: IPJ Constanţa

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/05/25/a-plecat-de-la-o-ferma-din-negru-voda-si-nu-se-mai-stie-nimic-de-el-daca-l-ati-vazut-anuntati-autoritatile/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.