CONSTANȚA: S-au ridicat restricțiile pe Podul Ovidiu, de pe DN 2A

841a425ff5 CONSTANȚA: S-au ridicat restricțiile pe Podul Ovidiu, de pe DN 2A

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că, începând de astăzi, 31.05.2023, de la ora 8,00, au fost ridicate restricţiile de trafic de pe DN 2A, kilometrul 196+739 metri, la Podul Ovidiu, din judeţul Constanţa.

Restricțiile au fost impuse pentru executarea lucrărilor de reparații, însă de astăzi, pe toată durata sezonului estival, traficul pe Podul Ovidiu se va desfăşura în condiţii normale, pe toate benzile de circulaţie.

Șoferii sunt sfătuiți să adopte o conduită preventivă în trafic, pentru a nu fi implicaţi în producerea de accidente rutiere, să nu depăşească limitele de viteză instituite şi să respecte toate regulile de circulaţie.

Redactor online: Adina Sîrbu/ Foto: DRDP Constanța

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/05/31/constanta-s-au-ridicat-restrictiile-pe-podul-ovidiu-de-pe-dn-2a/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.