Activitatea Spitalului Județean de Urgență Constanța va fi digitalizată

9d0be42042 Activitatea Spitalului Județean de Urgență Constanța va fi digitalizată

Cu un milion de euro, Consiliul Județean vrea să doteze cel mai mare spital din Dobrogea cu echipamentele necesare, astfel încât să simplifice evidența pacienților, medicamentelor sau a materialelor sanitare. Proiectul a fost votat în unanimitate de consilierii județeni reuniți ieri în ședință ordinară.

Proiectul referitor la dotarea cu echipamente specifice în vederea digitalizării Spitalului de Urgență Constanța presupune dezvoltarea unor module informatice inovative. Acestea ar urma deservească activitatea unității medicale și ofere, în același timp, servicii medicale de calitate tuturor pacienților.

Președintele CJC, Mihai Lupu

Elementul de digitalizare trebuie fie introdus absolut în orice instituție, de la Consiliul Județean până la absolut orice instituție aflată în subordinea noastră. Dacă vorbim de digitalizare, în primul rând vorbim de eficiența actului managerial și a actului pentru care a fost impus acest lucru.

Valoarea investiției se ridică la aproximativ 1.000.000 de euro, bani atrași prin PNRR.

Redactor: Cătălina Radu/ Editor online: Adina Sîrbu/ Foto: arhivă RC

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/05/31/activitatea-spitalului-judetean-de-urgenta-constanta-va-fi-digitalizata/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.