Se oprește apa în localitatea Moldoveni (jud. Ialomița), miercuri – 07 iunie 2023!

Miercuri – 07 iunie 2023, echipele RAJA vor executa lucrări periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile din localitatea Moldoveni, județul Ialomița.

Astfel, în intervalul orar 08.00 – 16.00, se va sista furnizarea apei potabile consumatorilor din localitatea mai sus menționată.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această oprire să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.