Vreme bună de plajă. Apa mării are 20 de grade

221637dd21 Vreme bună de plajă. Apa mării are 20 de grade

Miercuri, vremea în Dobrogea va fi în general frumoasă și relativ normală termic. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 26 de grade, iar cele minime între 11 și 17 grade. Vor fi condiții de ceață.

Joi nu sunt anunțate schimbări în aspectul și regimul termic, în schimb, vineri, vremea se va încălzi ușor, maxima în regiune fiind de 29 de grade.

Cer senin și vreme perfectă pentru plajă anunță meteorologii pe litoral, în următoarele zile. La Constanța, temperatura maximă va fi de 22 – 23 de grade.

Atenție, însă, la ce ore stați la soare, întrucât în miezul zilei indicele de radiații ultraviolete este ridicat – aproximativ 8.

În apa mării sunt puțin peste 20 de grade.

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/06/07/vreme-buna-de-plaja-apa-marii-are-20-de-grade/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.