CONSTANȚA sub avertizare de cod GALBEN

0fabba3a17 CONSTANȚA sub avertizare de cod GALBEN

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis luni o atenționare, tip nowcasting, cod galben de vânt, valabilă la Constanța până la ora 15:00.

„Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 55 km/h.

Astăzi, vremea va fi în general frumoasă și normală termic. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și noaptea, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Temperatura maximă va fi de 23… 25 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 17 grade. Mâine, vremea va fi schimbătoare ca aspect. Cerul va fi temporar noros și vor fi condiții pentru averse, mai ales spre seară și în prima parte a nopții. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă în jurul a 18 grade.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205 și 0341/922

Dispecerat Biroul Apărare Civilă, Sănătate și Securitate în Muncă și Situații de Urgență – 0737552271”.

Redactor – Daniel Țăndăreanu

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/06/12/constanta-sub-avertizare-de-cod-galben/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.