Gimnasta Ana Maria Bărbosu a devenit componentă a clubului Steaua București

99333bf486 Gimnasta Ana Maria Bărbosu a devenit componentă a clubului Steaua București

Gimnasta Ana Maria Bărbosu, componentă a lotului olimpic al României, a semnat ieri un contract valabil pentru următorii doi ani cu clubul Steaua Bucureşti.

  Ana Maria Bărbosu (16 ani) a reuşit o performanţă remarcabilă în 2020, când la Campionatele Europene de juniori de la Mersin (Turcia) când a câştigat medaliile de aur la toate cele patru aparate (sol, bârnă, paralele şi sărituri).

Doi ani mai târziu, la prima sa participare la o ediţie a Campionatului European de seniori, la Munchen, Ana Maria a obţinut următoarele rezultate: locul 4 la sol, locul 7 la individual compus şi locul 8 la bârnă.

”Bine ai venit, Ana Maria Bărbosu! Una din cel mai valoroase gimnaste ale României din acest moment a semnat azi un contract cu Steaua Bucureşti, la Centrul Olimpic de Gimnastică de la Deva, în prezenţa sportivei, a părinţilor acesteia şi a managerului secţiei de gimnastică a clubului nostru, Simona Gherman. Contractul dintre clubul roş-albastru şi Ana Maria Bărbosu este valabil până la 31 octombrie 2025”.

În final trebuie menţionat faptul că gimnasta are acum dublă legitimare: la  Steaua Bucureşti și la clubul inițial, CSS Focşani.

Text- Claudiu Doberscu / Foto FRG

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/06/12/gimnasta-ana-maria-barbosu-a-devenit-componenta-a-clubului-steaua-bucuresti/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.