Încă un transfer important reușit de vicecampioana CSM Constanţa

4d4d2e6eb6 Încă un transfer important reușit de vicecampioana CSM Constanţa

Jucătoarea de baschet Ioana Ghizilă a plecat de la echipa Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe şi a semnat un contract cu vicecampioana CSM Constanţa.

Reprezentanţii CSM Constanţa au anunţat, că Ioana Ghizilă se alătură echipei de la malul mării.

‘Coordonatoarea naţionalei României va evolua pentru CSM Constanţa începând din acest sezon. Ioana Ghizilă semnează cu CSM Constanţa şi se alătură echipei de la malul mării. Triplă campioană a României şi cea mai bună jucătoare autohtonă în sezonul trecut, Ioana a evoluat pentru naţionala României în calificările EuroBasket din 2023, 2021, 2019 şi 2017, la nivel de club având participări în EuroLeague şi EuroCup. După un weekend în care Ioana Ghizilă a fost prezentă cu naţionala României 3×3 la FIBA 3×3 Europe Cup Qualifier 2023 la Constanţa, Ioana semnează cu CSM Constanţa şi va evolua în faţa suporterilor din Constanţa. Pentru CSM Constanţa este al doilea transfer anunţat în echipa de baschet feminin, după Gabriela Mărginean’, au scris reprezentanţii clubului constănțean pe Facebook.

În urmă cu zece zile, conducerea clubului de baschet feminin Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe anunţa suporterii că o parte dintre jucătoare vor părăsi echipa, prin urmare, în perioada următoare, vor avea loc shimbări în componenţa acesteia.

Cătălin Donose

Foto – CSM Constanța

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/06/13/inca-un-transfer-important-reusit-de-vicecampioana-csm-constanta/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.