Se oprește apa în loc. Ștefan cel Mare, Făclia și Saligny, 21 – 22 iunie 2023!

În vederea executării lucrărilor de înlocuire a unui tronson și implicit realizarea operațiunilor de bypass pe conducta de aducțiune din orașul Cernavodă (zona pod CFR), se va întrerupe furnizarea apei potabile de miercuri – 21 iunie 2023, ora 08.00, până joi – 22 iunie 2023, ora 08.00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

–      Sat Ștefan cel Mare (zona delimitată de DN22C și Canal Dunăre – Marea Neagră);

–      Sat Făclia (tronsonul cuprins de DN22C și Canal Dunăre – Marea Neagră);

–      Sat Saligny;

–      Strada Valea Cișmelei;

–      Centrala Nucleară Cernavodă și Jandarmeria.

Investițiile fac parte din Contractul de lucrări – CL24 – Rețele apă Cernavodă, Făclia și Tortoman. Aducțiuni Făclia, Cernavodă. Rețele de canalizare Cernavodă, Satu Nou și Mircea Vodă, în valoare de aproximativ 56 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului împreună cu formațiile de lucru ale RAJA vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea serviciilor. 

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.