Şoferi depistaţi în trafic sub influenţa drogurilor

5954c0f7f8 Şoferi depistaţi în trafic sub influenţa drogurilor

Poliţiştii din Cernavodă au depistat în trafic, în decurs de o săptămână, două persoane care conduceau sub influenţa drogurilor. În ambele cazuri au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Ieri, în jurul orei 16.50, polițiștii au oprit în trafic, pe strada Crişan, un bărbat în vârstă de 21 de ani. În urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat că acesta ar fi consumat cocaină, informează IPJ Constanţa.

Ulterior, a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

Săptămâna trecută, tot la Cernavodă, poliţiştii au identificat un bărbat de 34 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Victoriei, fiind sub influența substanțelor psihoactive. Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul drugtest.

„Ulterior, a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge. Potrivit buletinului de analiză toxicologică emis, de Serviciul de Medicină Legală Constanța, la data de 13 iunie a.c., rezultatul a fost pozitiv la cocaină și canabis. În ambele cauze s-a întocmit dosar de cercetare penală“, informează IPJ Constanţa.

Foto: Arhivă

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/06/20/soferi-depistati-in-trafic-sub-influenta-drogurilor/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.