Constanța: Trafic blocat pe str. Ion Lahovari!

Pentru remedierea unei avarii survenite la una din conductele principale de alimentare cu apă, din municipiul Constanța, cu diametrul de 400 mm, se blochează traficul pe strada Ion Lahovari, pe tronsonul delimitat de Intersecțiile cu străzile Eremia Movilă și Ioan D. Chirescu, astăzi – 25 iunie 2023, in intervalul 10,30 – 17.00. La fața locului au fost dislocate mai multe echipaje de intervenție dotate cu utilajele necesare, care vor acționa pentru remedierea avariei în timp cât mai scurt. Având în vedere numărul mare de abonați deserviți de tronsonul avariat, se va face tot posibilul pentru remedierea avariei cu conducta sub presiune.
Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, dar aceştia trebuie să înţeleagă că echipele RAJA SA Constanţa vor face tot ce este necesar pentru limitarea acestor efecte nedorite şi vor încerca să finalizeze lucrările într-un timp foarte scurt.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.