Băneasa: Lipsă apă în localitate din cauza unei căderi de tensiune!

UPDATE – ora 11,20

În jurul orei 11,15, s-a reluat alimentarea cu energie a stației de pompare și s-a reluat furnizarea apei către abonații din localitatea Băneasa.
……….……………………………………………….

Astăzi – 24 iunie 2023, în jurul orei 08.30, Stația de Repompare Băneasa a înregistrat o cădere de tensiune ca urmare a unei avarii la sistemul de alimentare cu energie electrică.  Din acest motiv, pompele de la nivelul stației nu mai pot funcționa. Până la remedierea avariei de către furnizorul de energie, vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Băneasa.
Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că, imediat ce disfunctionalitățile de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie electrică vor fi remediate, lucrătorii RAJA vor face toate manevrele pentru a relua furnizarea apei.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.