TULCEA: Motor de ambarcațiune furat din Norvegia, găsit de polițiști la Pătlăgeanca

5f19d532a2 TULCEA: Motor de ambarcațiune furat din Norvegia, găsit de polițiști la Pătlăgeanca

Astăzi, 25 iunie a.c., polițiștii Biroului Județean Poliție Transporturi Tulcea, din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, au acționat pe linia prevenirii și combaterii furturilor de ambarcațiuni și motoare de ambarcațiuni.

În urma acțiunii, polițiștii au depistat, pe Dunăre, în zona localității Pătlăgeanca, un bărbat în vârstă de 33 de ani, care se deplasa cu o ambarcațiune.

Verificările cu privire la motorul care propulsa ambarcațiunea au dus la concluzia că bunul este semnalat în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare de către autoritățile din Norvegia.

Motorul de ambarcațiune a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, polițiștii efectuând verificări pentru stabilirea situației de fapt – transmite IPJ Tulcea.

Redactor online: Adina Sîrbu/ Foto: ilustrativ, unsplash.com

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/06/25/tulcea-motor-de-ambarcatiune-furat-din-norvegia-gasit-de-politisti-la-patlageanca/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.