TULCEA: Tânărul din Dăeni înecat într-un lac, găsit de pompieri

1aee11c1be TULCEA: Tânărul din Dăeni înecat într-un lac, găsit de pompieri

Tânărul din comuna Dăeni, dispărut duminică într-un lac, a fost găsit de pompieri, a anunţat în noaptea de marţi spre miercuri Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a intrat într-un lac format într-o fostă carieră de piatră pentru a se răcori, însă nu a mai ieşit, iar cunoscuţii au alertat autorităţile care au început căutările.

În ultima zi a misiunii de căutare, marţi, pompierilor tulceni li s-au alăturat trei subofiţeri scafandri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al judeţului Brăila.

„Trupul bărbatului a fost găsit, scos la suprafaţă şi predat autorităţilor competente. Din păcate, acesta nu prezenta semne vitale”, a anunţat ISU Delta.

Sursă: AGERPRES / Redactor online: Doina Sîrbu / Foto: unsplash.com

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/06/28/tulcea-tanarul-din-daeni-inecat-intr-un-lac-gasit-de-pompieri/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.